Överrasknings paket! Surprise package!

Jag var med om ett ulligt byte på Ravelry för några veckor sedan. Idag kom ett andra paket från Rosina helt oväntat. Härliga mohairlockar. Manos ullgarn och mumsig mintchokland. Tack så väldigt mycket snälla Rosina!

Some weeks ago I swapped some fibers on Ravelry. Today a second package from Rosina arrived unexpected. Lovely mohairlocks, Manos wool yarn and yummy mintchockolate. Thank you very much Rosina!

Toppenfint överaskningspaket!
Lovely surprisepackage!

Hemlis6 paket1

I kväll var jag riktigt trött, när jag kom hem efter en veckas studier i Umeå. På köksön fanns något som verkligen piggade upp mig, det första Hemlis6 paketet hade kommit. Och vilket paket! Ett härligt gott julinspirerat! 

Limagarn i härlig julröd nyans. Funderar på att prova och tova något, kanske en tomte? Spännande glögghjärtan och god choklad.

Tack snälla Elisabeth för det fina paketet!

Hemlis6 paket1

Belöning!

För att fira mina första 15 specialpedagogiska högskolepoeng, Grattis till mig! Åååå så himla duktig jag har varit! Så har jag belönat mig med att beställa en ny Sliding Hook Flyer (-den främre vingen,) från Gudrunsullbod till min Ashfordspinnrock.

Min spinnrock är modell 1982 (tryck på reinventing the wheel i vänstra spalten). Tidigare har den endast haft två alternativ till utväxling när jag har spunnit (-den bakre vingen.) Numera har den fyra! Plus att den nya vingen har flyttbara krokar så det ska bli lättare att fördela garnet jämt när man spinner. Har inte tagit mig tid att sitta ner och provspinna den än, men nästa helg då blir det åka av!  

Min nya Sliding Hook Flyer!

Naturligtvis behövde jag ju lite ull att spinna också... härligt höstfärgad Merino/Alpacka som jag fått i genom ett lyckat byte med Rosina inne på Ravelry. 

250g Merino/Alpacka

hits