Nytt liv

Det är ett tag sedan jag skivit här på bloggen.

Ni som läst tidigare vet att jag började studera till Speciallärare hösten 2010 och att uppdateringarna här under de senaste ett och ett halvt året, blivit avsevärt färre och dykt upp lite nu och då.

Vet ni? Nu har jag studerat färdigt för den här gången! För några dagar sedan kom examensbeviset med brevbäraren :) Grattis till mig! Å vad jag är stolt över mig själv, ja det är jag!

Jag är stolt som en tupp! Och oerhört lättad. Det här med att studera tar jag på stort allvar och lägger ner mycket tid och energi på, så det var som att lyfta stenblock från mina axlar, nu när det äntligen är klart.

Inte nog med det...

Vi har även hunnit med att bli fler i familjen. På torsdag är det tre veckor sedan vår "lillebror" kom till oss. Så nu har vi en liten kille i familjen som förgyller våra dagar och förlänger våra nätter.  

Konstigt nog så känns allt så lätt. Kanske ska det göra det när det är tredje barnet? Han får helt enkelt bara hänga på oss andra i det vi gör.

Igår kväll var han på sitt första slöjdcafé tillsammans med mig, största storasystern och ett tjugotal äldre damer. Han skötte sig bra, men ville inte sova som hans mamma hade tänkt. Somnade i stället i bilen hem. :)   


Lillebror i sin "Baby Surprise Jacket" 

hits