Strandade semesterplaner

På lördag är det bröllop, då min lillebror gifter sig med sitt livs stora kärlek. Efter vigsel och festligheter var det planerat att vi skulle åka på Sverigesemester. -Men icke!

För i lördags fick minstingen vattkoppor. Det har varit några krävande, sömnlösa dygn. Hon har haft hög feber och varken ätit eller sovit. Tack och lov att det varit lite svalare väder, annars vete katten hur det hela hade slutat...

Nu har kopporna börjat torka lite, men de kliar fortfarande förskräckligt mycket. Hon har till och med koppor på insidan av ögonlocken. Vi har fått medicin mot klådan, så just nu sover hon middag för första gången sedan i lördags.  

Lillasyster på bättringsvägen.

Vad gör man då under vaknätterna? Förutom att medicinera, bjuda på saft, krama, läsa sagor och trösta.

Ja, lite mellan varven blir det några maskor stickat. Har börjat med ännu ett par sockor ur Cookie´s bok Sockinnovation. Mönstret heter "Rick". Har fått starta om dessa sockor tre gånger nu, de blir för tajta hela tiden. Jag har bytt både stickstorlek och garn i olika omgångar. Sockorna kommer ändå inte att passa mig, utan får bli åt äldsta dottern som har storlek 35-36 och ganska smala fötter. 

Jag behåller och fortsätter att sticka på den högra sockan på bilden. Garnet är Cherry Tree Hill Supersock Potluck. Färgen heter Blues/Purples och garnet är köpt hos
Garnkorgen december 07.

Rick socks på gång

Kommentarer:
Postat av: Moa

vad tråkigt med vattkoppor för Elsa :( Hoppas ni andra har det bra och att de snart är över för henne och att ni får en mysig fortsatt sommar! =)

Postat av: kristina

Usch! Stackars liten med vattkoppor! men sockorna ser fina ut!

2009-07-09 @ 18:13:55
URL: http://kristina-lakris.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits